Minu unistuste juuksed pl

Minu vennatütar on väga ihaldatud juustega, sa võid teda päevadeks ja ka kammida. Ta on nii kaasatud, et selleks, et kõik oleks täiuslik, saab ta ühe palmiga kuus korda parandada iga kord, kui juuksed kummardavad, või juukseklambrid. Ta armastab koolitööd ja valmistub neile. Tema uus roll kuninganna Jokerina on samuti originaalne ja ta vajab täiuslikku soengut ja kleiti. Alguses oli mu ema põiminud mitu kõrvet, millel on nende külge kinnitatud vibud. Hiljem ütles see üheteistkümneaastane no, ei, mitte üks kord. Ma ootan palju oma lokkis juukseid .... ja see algas. Pool tundi filmimist lisaks nende modelleerimisele. Ta tundus ilus kui oluline printsess. Kuid kuna see on seotud rikutud tüdrukutega, muutis ta meelt väga kiiresti. See ei tähenda, et moodustumise algusest on möödunud rohkem kui kaks tundi. Ootamatult ... täielikult muutis mõistet ja tema keeles oli see peaaegu midagi, nagu "mulle ei meeldi, ma ei mäleta midagi printsessi tee, mis on tema alluvuses". Ta leiutas uue soengu, laeti lahti lahtise koksi ehitamiseks. Sest nagu ma varem kirjutasin, suudame juba oma juukseid lõigata, nii et viimati läksime eriti hästi. Tema ema, ühelt poolt, ja uus, mõne minuti pärast olid valmis.

Tutvu juukseklambrite pakkumisega